/ Μελετη – Επιβλεψη

ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Έκδοση οικοδομικών αδειών κατοικιών- επαγγελματικών χώρων

Η Καλλιμάνης Design & Construction έχοντας τα τελευταία χρόνια μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μελέτης και επιβλέψεις τεχνικών έργων, έχει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ανταποκρίνεται άριστα σε οποιαδήποτε τεχνικό έργο της ανατεθεί. Οι μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων που απαρτίζουν την ομάδα μας καθώς και οι εξωτερικοί μας συνεργάτες μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε έργο με μεγάλη επιτυχία.

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση οικοδομικών αδειών για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε σχετικά με την έκδοση της οικοδομικής αδείας της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

image

Στατικές και Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες

Οι μηχανικοί που απαρτίζουν την Καλλιμάνης Design & Construction μπορούν να συντάξουν και εξειδικευμένες μελέτες όπως στατικές, στατικής επάρκειας, στατικών ενισχύσεων καθώς και πλήθος ηλεκτρομηχανολογικών μελετών.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχονται οι παρακάτω ολοκληρωμένες υπηρεσίες: 

  • Ανάλυση και αντισεισμικός σχεδιασμός κτιριακών έργων
  • Μελέτη ειδικών κτιρίων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων
  • Μελέτη ειδικών θεμελιώσεων
  • Έλεγχος υφιστάμενων κατασκευών αλλά και επισκευών από πυρκαγιές, σεισμούς κ.α.
  • Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου σε θέματα στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και εργασιών.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και οι μηχανικοί μας θα σας λύσουν οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε!


image

Επίβλεψη Τεχνικών Έργων

Η Καλλιμάνης Design & Construction αναλαμβάνει με συνέπεια την επίβλεψη οποιουδήποτε τεχνικού έργου της ανατεθεί, από μικρές κατοικίες μέχρι μεγάλες βιομηχανίες και εμπορικά κέντρα.

Η εμπειρία και η γνώση που διαθέτει το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προσφέρει ένα άψογα κατασκευασμένο τεχνικό έργο αλλά και να σας συμβουλεύσει, δίνοντάς σας εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις οι οποίες θα είναι προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. 

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία εξασφαλίζεται από το μηχανικό μας ότι όλες οι εργασίες γίνονται σωστά και βάση της συμφωνίας που εδραιώθηκε μεταξύ του κατασκευαστή και του ιδιοκτήτη. 

Επικοινωνήστε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επίβλεψη του έργου που κατασκευάζεται ή που επρόκειτο να κατασκευάσετε. 

image